12 Kasım 2015 Perşembe

Mazgala gizlenip röntgencilik yapan genci saçları ele verdi

Japonya'da mazgal altına gizlenerek yoldan geçen kadınların etek altı fotoğrafını çekmeyi amaçladığı söylenen erkek saçları görününce yakalandı.

Kobe kentindeki Hyogo bölgesi polis sözcüsü, 28 yaşındaki Yasuomi Hirai’nin 28 cm. genişlikteki mazgala kendisini sıkıştırdığını, ama saçının demir ızgaranın köşesine takıldığını ve kimi yayaların dikkatini çektiğini belirtti.

Olayın aslında Ağustos ayında meydana geldiği belirtilirken, Hirai ayrıntılı bir soruşturmanın ardından geçtiğimiz Pazartesi günü gözaltına alınmış.


Polis daha ayrıntılı açıklama yapmadı ancak dai Sports Hochi adlı bulvar gazetesi, Hirai’nin 5 saat süreyle mazgalın altında akıllı telefonuyla fotoğraflar çektiğini yazdı. Yerel basın, Hirai’nin 2 yıl önce de aynı suçtan gözaltına alınmış olduğunu belirtti. Hirai’nin o sırada, polise, “yeniden doğarsam kaldırım taşı olmak istiyorum” dediği bildirildi.

Benzer suçların sıklıkla yaşandığı Japonya’da,  2012 yılında küçük bir mahalledeki bir grup liseli kız, polise bir çorap hırsızının saldırısına uğradıklarını bildirmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder