29 Şubat 2016 Pazartesi

Özürlü oğluna işkence etmek suçundan tutuklandı

Vicdansızlığın bu kadarı... Özel bakıma muhtaç zihinsel özürlü çocuğa annesi ve onun erkek arkadaşı, işkence etme suçundan tutuklandı. İnsanın kanını donduran olay Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşandı.

Amerika'nın Teksas eyaletinin Kaufman ilçesinde yaşayan Christi Howell (40), ve erkek arkadaşı Casey Shackleford (45), iddiaya göre Christi'nin 13 yaşındaki zihinsel özürlü oğluna suya yatırma işkencesinin de (Waterboarding) aralarında bulunduğu çeşitli istismar ve şiddet suçlamalarıyla tutuklandı.

İsmi açıklanmayan çocuğun yetkililere anlattıklarına göre, özürlü çocuk Shackleford'a 'evin köpeğinin kalçasına parmağını soktuğunu' söylediği için cezalandırıldı. Shackleford çocuğu saçlarından tutarak yüzüne havlu doladı. Ardından çocuğu yere yatırarak ağzına ve yüzüne soğuk su boca etti.

İPLE DOLADI

Yine iddialara göre, anne ve erkek arkadaşı özürlü çocuğu domuz bağı stilinde, boynundan ve cinsel organlarından bir iple bağladı. Bu işkence çocuğun vücudunda kesiklere ve ip yanıklarına sebep oldu.

Özürlü çocuk annesi Howell'ı, şınav çekerken vücudunu düzgün tutamayınca dövmekle de itham etti. Annesinin her yanlış şınav çekişinde 20-30 kez kalçasına, sırtına ve dirseklerine bir sopayla vurduğunu söyledi.

FİKRİ ERKEK ARKADAŞI BULMUŞ

Anne Howell su işkenceleri sırasında özürlü oğluna su döktüğünü ve iple bağladığını kabul etti. Gaddar anne istismarın Shackleford'un fikri olduğunu söyledi. Hakkında tutuklama talebiyle arama çıkartılan Shackleford, Kaufman polisine teslim oldu.

Anne Howell'ın kefalet bedeli 250.000 dolar olarak belirlendi. Shackleford'un hangi suçlarla itham edileceği ve kefalet bedeli henüz açıklanmadı. hürriyet.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder