26 Nisan 2016 Salı

Şehidin anneannesi kalp krizinden öldü

20 gün önce Nusaybin'de şehit düşen Uzman Çavuş Aycan Özdil'in anneannesi Hatice Bayındır kalp krizinden öldü.


Bir deyiş var çok da kullanırız “Ölenle ölünmez” diye. Ama üst üste Türkiye’yi vuran hain saldırılarda şehit düşen asker ve polislerimizin anaları babaları da ölüyor. Çünkü ateş düştüğü yeri yakıyor… Bunun son örneği ise Nusaybin’deki kalleş saldırıda torununu şehit veren Hatice ana… Şehidin anneannesi Hatice Bayındır’ın 80 yaşındaki kalbi oğlunu kaybetmenin acısına sadece 24 gün daha dayanabildi. Bir başka örnek de Mart ayında PKK’lı teröristlerin Şırnak’ta kanas keskin nişancı tüfeğiyle vurularak şehit ettiği polis memuru Cemil Koç’un annesi. O da oğlunun cenazesinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ve 4 gün sonra hayatını kaybetmişti. Ocak ayında Van’da teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Özel Harekat Polisi Önder Ertaş’ın babası Durmuş Ali Ertaş da evlat acısına yenik düşen şehit babası olarak hafızalarımızdan silinmeyecek…

BEŞ ŞEHİTTEN BİRİSİYDİ

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde geçen 2 Nisan’da PKK’lı teröristlerin tuzakladıkları patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen 5 güvenlik görevlisinden biri olan 22 yaşındaki Uzman Çavuş Aycan Özdil’in anneannesi 80 yaşındaki Hatice Bayındır, kalp krizinden yaşamını yitirdi.
24 gündür hayattan hiçbir şey anlamadıklarını ifade eden şehidin üvey babası Şenol Albayrak, “Acımız çok büyük. Yüzümüz gülmedi. Hatice annemin de kalbi daha fazla dayanmadı. Çok üzgünüz” dedi. Bayındır’ın cenazesi Akçay Merkez camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz ve polisimiz;


Sözcü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder