24 Mart 2015 Salı

Boncuk Şölen’i bırakmadı

Silivri’de yaklaşık 1 ay önce ölü bulunan Şölen Doğan’ın köpeği Boncuk evin önünden ayrılmadı. Evin bahçesinden çıkmayan Boncuk’a komşular bakıyor.

ŞÖLEN Doğan’dan (41) haber alamayan annesi 28 Şubat’ta kızının Silivri Selimpaşa’daki yazlık evine geldi. Kapıyı açan olmayınca polislerden yardım istedi. Eve girildi. Polisler ve annesi Kumburgaz’da bir veterinerde çalışan Şölen Doğan’ın elleri ve ayakları iple bağlı, kafasına poşet geçirilmiş cesediyle karşılaştılar. Evde, “Ben sana yakışan evlat olamadım. Kardeşimi istediği kişiyle evlendir. Yavrularıma da (baktığı hayvanlarla ilgili) iyi bakın” notu bulundu.

PATRONDAN ŞİKÂYETÇİ
Ölümü nottan dolayı intihar gibi yorumlansa da elleri ve ayaklarının bağlı olarak intihar etmesi güç olduğu için cinayet büro ekipleri çalışmalara başladı. Üzerinden 3 hafta geçse de henüz bir sonuç alınamadı. Bu arada yakınları kadının Balıkesir Gönen’de bir barda şarkıcı olarak çalışırken kaçırıldığı, elektrikle işkenceye ve tecavüze uğradığını söyledi. Şölen Doğan’ın Gönen’deki olayla ilgili, patronu hakkında polise şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Doğan’ın ölümünün ardından birçoğu kör 50 kadar kedisi ve 3 köpeği de zor durumda kaldı. Hayvanlara ilk etapta komşular sahip çıktı. Ardından sosyal medyadan bir kampanya düzenlendi. Kediler ve iki köpek sahiplendirildi. Fakat Şölen Doğan’ın sokakta minik bir yavruyken bulduğu köpeği Boncuk evin bahçesinden çıkmak istemedi. Kapıda, kendisine ait olan koltuktan bile kalkmadı. Ne yapsalar Boncuk’u çıkaramayan komşular ve hayvanseverler köpeği orada beslemeye karar verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder