29 Temmuz 2016 Cuma

Gözaltına alınan gazeteciler adliyede

FETÖ soruşturması kapsamında aralarında gazeteci Nazlı Ilıcak ve Bülent Mumay'ın da bulunduğu 21 gazeteci adliyeye sevk edildi


FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında gazeteci Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 21 gazeteci adliyeye sevk edildi.

Nazlı Ilıcak, Seyit Kılıç, Yakup Sağlam, Bayram Kaya, Cihan Acar, Bünyamin Köseli, Emre Soncan, Mustafa Erkan Acar, Cemal Azmi Kalyoncu, Abdullah Kılıç, Habip Güler, Mehmet Gündem, Cuma Ulus, Hanım Büşra Erdal, Hüseyin Aydın, Bülent Mumay, Haşim Söylemez, Ali Akkuş, Yakup Çetin, Arda Akın ve Ufuk Şanlı'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Gözaltında bulunan 21 gazeteci, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Firarilerin evinde 1 Dolar

Haklarında gözaltı kararı bulunan firari gazeteciler; Metin Yıkar, Bülent Ceyhan ve Abdullah Abdülkadiroğlu'nun evlerinde yapılan aramalarda "C-S-K" serisi 1 dolarlar bulundu.

Ilıcak'ın sekreteri takip edildi

Gazeteci Nazlı Ilıcak'ın sekreteri takip edilerek yakalandığı ortaya çıktı. Ilıcak en son telefonda sekreteri ile görüştü. Sekreteri, Ilıcak ile buluşmaya gittiğinde Nazlı Ilıcak polisler tarafından gözaltına alındı. DHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder