10 Mayıs 2015 Pazar

Allah’la aldatanın sonu geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Âkif Ersoy’dan şiirler okumasına tepki göstererek, “Merhum Âkif’in ismini bir daha ağzına alma; elini yıkamadan, aklanmadan, tövbe etmeden de yüce kitabımızdan uzak dur. Âkif ne para çaldı ne de çocukları yatak odalarına para kasaları sakladı. İslam’la, Allah’la aldatanların sonu gelmiştir” dedi.

Partisinin seçim çalışmalarına Manisa ve İzmir’de devam eden Bahçeli, “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganı atan partililere özetle şunları söyledi:

MANEVİYAT SÖMÜRÜSÜ

“Başbakan, maneviyat sömürüsünde Erdoğan ile yarışmaktadır. Davutoğlu, Diyanet üzerinden meydanlarda bilirkişilik taslamaktadır. Kudüs’ü saygısızca siyasete alet etmektedir. Davutoğlu, Adıyaman’da ‘Biz milleti birleştirmeye yürüken, HDP zihniyeti bölmeye çalışıyor” demiştir. Davutoğlu, HDP’nin bölücülüğünü biliyorsa, 28 Şubat’ta Dolmabahçe’de sahnelenen rezil görüntülere nasıl izin vermiştir. HDP’lilerle, AKP’li bakanlar koro halinde, İmralı canisinin 10 maddelik ihanet metnini okurken Davutoğlu nereye saklanmıştı?

Erdoğan ve Davutoğlu maneviyat sömürüsüne hız vermiştir. Kuran’ı meydanda eline alıp, siyaset aracı yapan Erdoğan, günahkârlıkta yeni bir terfi almıştır. Bunlar Kuran’dan pasta yapıp yiyenlerle, ayetlerle dalga geçen iblis elçilerini koruyup kollamışlardır. Erdoğan, eline almış mukaddes Allah kelamını halka sallıyor. Be ey gafil, milletimizin inancı tamdır, imanı bütündür. 17-25 Erdoğan, sana sesleniyorum: Kendine gel, haddini bil küfre sapma.

EMİR VE YASAKLARI ÇİĞNEDİ

Elindeki Kuran’ı göstereceğin millet, Müslüman Türk milleti değildir. Elindeki Kuran’ı işaret edeceğin yer, vatanın toprakları değildir. Şayet göstereceksen Papa heykelleri önünde imza atarken aklın neredeydi? Müslümanları küresel zulümlere sürüklediğin BOP’un taşeronu olduğu Hristiyan efendilerince, boynuna asıldığı anda sıkıysa Kuran’ı orada gösterebilseydin.  Hırsızlık Müslüman’a caiz oldu da bizim mi haberimiz yoktur.

HARAM PARASI YOKTU

Erdoğan sıkıştığı her fırsatta Âkif’ten şiirler okumakta, yeni bir istismar kampanyasına imza atmaktadır. Âkif ne para çaldı, ne de çocukları yatak odalarına para kasaları sakladı. Âkif’in haram parası yoktu helalinden yaşadı. Âkif’in gemicikleri yoktu, her yere yürüyerek giderdi. Sarayı yoktu, mütevazı hanede yaşardı. Uçakları yoktu devletten ödülünü bile almadı. Erdoğan’a ne demeli? Kol bacak koparmaktan bahseden Davutoğlu’na ne söylemeli? Elinde Kuran sallayarak başkanlık propagandası yapan şahıs amacına ulaşamayacaktır. Türk milleti, Erdoğan ve Davutoğlu’nun başını çektiği haram şebekesine haddini bildirecektir.

TÜRKLÜĞÜ HAKİR GÖRENLER

Mustafa Kemal’e ayyaş diyenlere karşı bizimle yürü Türkiye. İzmir, işgalcileri nasıl defettiyse 7 Haziran’da aynısı sandıkta olacaktır. İzmir’e gavur diyen alçaklar, AKP içinde yuvalanmıştır. Türklüğü hakir gören milliyetsizler AKP’dedir. Yunan işgali hasıl zarar verdiyse, Ermeni çeteleri nasıl kötülük yaptıysa bir benzerini AKP sağlamıştır.”
Gündoğdu ‘selfie’si
MHP’nin İzmir 1’inci Bölge 1’inci sıra milletvekili adayı Oktay Vural da Gündoğdu Meydanı’nda partililerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Miting alanını dolduran kalabalıkla ‘selfie’ çekip ayaküstü sohbet eden Vural, kucağına aldığı bir çocukla da bu sefer gazetecilere poz verdi. İzmir 1. bölge adayı Senem Kılıç da dünkü mitingdeydi. Vatandaşlar Kılıç’a büyük ilgi gösterdi. (hürriyet.com.tr)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder