31 Aralık 2014 Çarşamba

Elbisesi hayatını kurtardı

İngiltere'de bindiği taksi kaza yapan Zoe Turner adlı kadının elbisesi sayesinde hayatı kurtuldu.

İngiltere ’de bindiği taksi kaza yapan 21 yaşındaki Zoe Turner’ın 34.99 sterline satın aldığı elbisesi sayesinde hayatının kurtulduğu açıklandı. Buna göre, Turner’ın dar elbisesi, kadının kemiklerinin iç organlarını delmesini engelledi.



Daily Mail’de yer alan habere göre, internetten aldığı elbiseyi Noel partisinde giyen Turner’ın bindiği taksi, çimento kamyonuyla çarpıştı. Kaza sonucu genç kadın ve üç arkadaşının ağır yaralandığı bildirilirken, doktorlar, Turner’a, elbisesinin eski model bir korse görevi gördüğünü ve bu sayede kemiklerinin organlarını delmediği bilgisini verdi.


Turner, kazanın ardından yaptığı açıklamada, “Elbisemin hayatımı kurtardığına inanamıyorum. Bu harcadığım en iyi 35 sterlin. Kazadan hafif şekilde kurtulamasam da, çok daha ağır olabilirdi. Doktorlar bana, kaza anında bu kadar dar bir elbiseyi giymiyor olsaydım hayatî organlarımın delineceğini söyledi” ifadelerini kullandı. Turner, beş günlük tedavinin ardından taburcu edildi. Kaza anında Turner’ın şoförün yanındaki koltukta oturduğu ve kemer taktığı da bilgiler arasında. Milliyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder