29 Nisan 2015 Çarşamba

Ya kabul edecekler ya yok olacaklar

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Kuveyt dönüşü uçakta açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin Kıbrıs’ta garantör ülke olduğunu belirten Erdoğan, “Cumhurbaşkanı Akıncı müzakereleri kafasına göre götüremez” dedi. CNN TÜRK'ün haberine göre Erdoğan şöyle konuştu:

“(Paralel yapı) Bu yapının adamı olduğu tespit edilenler açığa alınacak. Ya bu devletin varlığını kabul edecekler ya yok olacaklar. MGK’dan sonra kararlarımız çok farklı devam edecek.

(Çözüm süreci) Kürt sorunu var demek artık ayrımcılıktır. Kürt sorunu, bizzat Kürt sorunu vardır diyenlerden kaynaklanıyor. Ülkemizde artık bir Kürt sorunu yoktur. Zaman zaman taraflar diyorlar, sen kim oluyorsun da taraf diyorsun. Bu ülkede devlet vardır. Karşı karşıya oturulan bir masa olması devletin çöktüğü anlamına gelir. Devlet silah bırakmaz, terörist silah taşırsa devlet de gereğini yapar. İç güvenlik konusunun hassas olmasının sebebi de budur. HDP illegal yollarla işimizi sıkıntıya soktu.

(Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı) Diyarbakır Belediyesi’ne arkadan giriyor. Niye arka kapıdan giriyorsun, demek ki burada bir şey var. Hayatta bir araya gelemeyenlerin şimdi gelmesi ilginç.

(KPSS) Haksız yere memur olanlardan maaşların geri alınması düşünülebilir.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder