19 Ocak 2016 Salı

Doğurmadan anne olmak isteyenlere sahte bebek!

Bu bebekler büyümüyor ama ağlıyor, mama yiyor, altını kirletiyor ve yemekten sonra gazının çıkarılmasını bekliyor. En şaşırtan özellikleri ise nefes alıyor gibi görünmeleri.

Gördününüz bu birbirinden güzel bebeklerin 'hiçbiri gerçek değil!' desek inanmazsınız belki ama maalesef gerçek bebek değiller!
FENOMEN HALİNE GELDİLER
İngiltere  başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde adeta bir fenomen haline gelen gerçek gibi görünen oyuncak bebeklerin yaratıcısı birkaç tane isim var. Jamie Eaton da bu isimlerden yalnızca biri.

GERÇEK BEBEKTEN FARKLARI YOK
Fiziki olarak gerçek bebeklerden pek farkı olmayan sahte bebekleri yapan sanatçılar, İngilizleri ikiye bölen bu sektörden oldukça umutlular. Sahte bebeklere sahip olmak için servet ödeyen sahte anneler, bebeklerine gerçekleri kadar sık elbise alıyor, bebek arabasına koyarak parkta yürüyüşe çıkarıyor, komşu gezmesine gidiyor ve hatta kendileri gibi sahte bebek sahipleri ile buluşarak, bebekleri ile ilgili deneyimlerini paylaşıyor.
HIZLA YAYILIYOR
Bu bebeklerin yaygınlaşmasındaki en etkin faktör ise günümüzün en yaygın teknolojik aracı internet. Bebekler internette satılıyor ve bebeği yapan sanatçılar, kendilerine gönderilen fotoğrafa ya da özel siparişlere uygun bebekler yapabiliyor.

GERÇEKLERİ GİBİ BÜYÜMÜYOR
Sahte bebekler, gerçekleri gibi büyümüyor, ama gerçekleri gibi ağlıyor, mama yiyor, altını kirletiyor ve yemekten sonra gazının çıkarılmasını bekliyor. En şaşırtan özellikleri ise, nefes alıyor gibi görünmeleri.
Nefes alıyor izlenimi verilen bebekleri ile parkta dolaşmaya çıkan sahte anneler, bebeklerini seven yabancıların durumu fark ettiklerindeki şaşkın bakışlarına ise çabuk alışıyorlar. (haberler.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder