21 Ocak 2016 Perşembe

Mustafa Koç'un son Instagram paylaşımı

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç 31 bin takipçisi ile Instagram’ı aktif kullanan iş adamlarındandı. Koç en son Instagram’dan iki gün önce ‘Kanlıca karlı bir sabah’ başlığı ile fotoğraf paylaştı. Vefat haberinden sonra kullanıcılar fotoğrafın altında Mustafa Koç’a başsağlığı diledi.

İşte o yorumlar:
cagatayguvenc : Allah rahmet eylesin cok degerli Atatürkçü bir insandi
inceersin: Çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum sabahtan beri çok kötüyüm allah değerli ailesine sabırlar versin TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN Işıklar için de uyu.
sema.yesil: Bu ülke için çok şeyler yaptın, mekanın cennet olsun...
dnrtserman: Ülkemiz adına büyük kayıp, geride kalanların başı sağolsun, Allah rahmet eylesin.
elifkumbasar: Nur içinde yatsın ...
bekrturgt: Allah rahmet eylesin
ebrukoralturk: Çok ama çok üzüldüm inanamadım , sevdiğim hayran olduğum Atatürk ve ülke sevgisi ile dolu özel bir insan , mekanı cennet olsun Allah geride kalan ailesine ve sevenlarine sabır versin . Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun
Öte yandan Koç, bir hafta önce de Küba'nın başkenti Havana'da Atatürk büstü önünde çektirdiği fotoğrafı ise 5 binin üzerinde beğeni aldı. 10 Kasım için hazırlanan videoyu "Büyük Önderimizi özlemle anıyor ve izin silinmez, diyoruz" notuyla paylaşmıştı. Nazım Hikmet'in Kuvayi Milliye Destanı'nda Atatürk'ü anlattığı bölüm de Koç'un İnstagram paylaşımları arasında yer alıyordu:
"Dağlarda tektek ateşler yanıyordu. Ve yıldızlar öyle ışıltılı, öyle ferahtılar kişayak kalpaklı adamnasıl ve ne zaman geleceğini bilmedengüzel, rahat günlere inanıyorduve gülen bıyıklarıyla duruyordu ki mavzerinin yanındabirdenbire beş adım sağında onu gördü.Paşalar onun arkasındaydılar.
O, saati sordu.Paşalar: "Uc" dediler,Sarisin bir kurda benziyordu.Ve mavi gözleri çakmak çakmaktı.Yürüdü uçurumun basına kadar,eğildi, durdu.Bıraksalarİnce, uzun bacakları üstünde yaylanarakve karanlıkta akan bir yıldız gibi kayarakKocatepe'den Afyon ovasına atlayacaktı."
"HAYAT YAŞANDIĞI KADAR VARDIR"
Paylaşımları arasında Çetin Altan'ın "Hayat yaşandığı kadar vardır. Gerisi ya hafızalardaki hatıra ya da hayallerdeki ümittir. Hüsranı ise bir tek yerde kabul ediyorum: Yaşamak mümkünken yaşamamış olmakta" sözü dikkat çekerken,eşi ve kızları ile Nobelli Türk Aziz Sancar ve Google merkezinde sürücüsüz arabayla yaptığı test fotoğrafı da hesabında yer alan kareler arasında bulunuyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder