14 Ocak 2016 Perşembe

Kızıyla birlikte şehit oldu

4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem ile birlikte şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi`nin Hatay`daki yakınları, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

Diyarbakır’ın Çınar İlçesi`nde PKK`nın bomba yüklü araçla yaptığı saldıra 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem ile birlikte şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi`nin Hatay`daki  evi yasa boğuldu. Saldırıda ağır yaralanan şehidin ev kadını eşi İpek Çiftçi`nin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Merkez Antakya İlçesi`nin Açıkdere Mahallesi`nde oturan aileye acı haberi Emniyet Müdürlüğü grevlileri sağlık ekipleri eşliğinde verdi. 3`ü erkek 9 çocukları olan Mevlüde ve Ali İhsan Çiftçi polis oğullarının şehit olduğu haberini alınca fenalık geçirdi. Haberi duyan yakınları Çiftçi ailesinin evine akın etti.

BALKONUNDA DAVUTOĞLU`NUN POSTERİ ASILI

Türk bayrakları asılan, balkonunda Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun posterinin de bulunduğu Çiftiç ailesinin evinden feryatlar yükselirken, şehidin 6 yıllık polis olduğu ve 5 yıl önce evlendiği belirtildi. Tek çocuğu olan kızı Mevlüde İrem ile birlikte yaşamını yitiren şehit polis Mehmet Şenol Çiftçi`nin saldırıda ağır yaralanan eşi İpek`in hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Sağlık durumu iyiye giden şehit eşi İpek Çiftçi`nin yoğun bakım servisinden çıkartıldığı belirtildi.


Mehmet Şenol Çiftçi ile minik kızı Mevlüde İrem, yarın öğle namazının ardından Açıkdere Mahallesi`de düzenlenecek törenle toprağa verilecek. DHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder